متره و برآورد ٫ صورت وضعیت ٫ تعدیل و آنالیزبهاء

متره و برآورد ٬صورت وضعیت ، تعدیل ٬ قیمت جدید ٬ آنالیز بهاء و سایر اصول قراردادی و اجرایی٬ ادعا وClaim + تهیه و تدریس و آموزش

متره و برآورد ٫ صورت وضعیت ٫ تعدیل و آنالیزبهاء

متره و برآورد ٬صورت وضعیت ، تعدیل ٬ قیمت جدید ٬ آنالیز بهاء و سایر اصول قراردادی و اجرایی٬ ادعا وClaim + تهیه و تدریس و آموزش

آنالیز بالاسری و پاسخ به یک همکار

همکار محترمی سوال کرده اند:


"خواستم مطلع بشم که آنالیز بالاسری ارائه شده شما به استناد کدام مدرک و مأخذ است؟آیا درصد سود ،هزینه مستمر کارگاه ،هزینه دفتر مرکزی و... بر اساس منطق خاصی توصیه شده ویا صرفا حاصل تجربه شماست. 1%مالیات بر سود در قیاس 5%مالیاتی که معمولا ما لحاظ می کنیم چه مفهومی دارد...."               

ابتدا باید عرض کنم این بحث ها علاوه بر بحث های نوشتاری ، واقعن یک بحث گفتاری نیاز دارند که با حضور در کلاس های آموزشی و کارشناسی قابل بیان است و در این وبلاگ تنها می توان به خلاصه ای ناچیز آن هم بصورت نوشتاری بسنده کرد که قبلن از این بابت از همه دوستان عذر خواهی می کنم.

ببینید دوست عزیز در آنالیزها شما ابتدا باید موارد قانونی را لحاظ نمایید ( به عبارتی تعیین آیتمها و مقادیر آنها مستند به قوانین موضوعه – که اگر پیمان را هم جزو قوانین مورد توافق طرفین بدانیم - باشد ) ، این امر در مورد آنالیز بالاسری هم صدق می کند و شما ابتدا باید این ایتمها را لحاظ نمایید ولی نه اینکه قسمتی از قانون را بردارید و بدون لحاظ بقیه قوانین مربوطه ، آن را مستقیم بگذارید در آنالیزتان. بطور مثال:

قانون برای نرخ بیمه در کشورمان تقریبن شفاف است و دارای قوانین و بخشنامه های معتبری است (دلیل اینکه نگفتم "کاملن" ، را به یک بحث مفصل و کارشناسی شده و مجزا موکول می کنم - این بحث بیمه را بنده خودم در پروژه ای بعنوان یک claim برای پیمانکار به کارفرما ارائه و در حال طی مراحل اخذ مبلغ مورد ادعا هستیم - ) بهرحال شما می توانید نرخ تعیین شده را با توجه به نوع طرح بطور مستقیم در آنالیزتان لحاظ نمایید.

اما در مورد مالیات ، شما علاوه بر نرخ مالیات باید مقدار مبلغ هر صورت وضعیت که به آن مالیات تعلق می گیرد ( طبق قوانین مربوطه ) و نسبت زمانی درآمد – هزینه  و چند نکته ریز دیگر را در آنالیز خود اعمال نمایید که هرکدام دارای یک مرجع از دید حقوقی و یک مرجع از دید کارشناسی متره برآوردی هستند.

بطور خلاصه بگویم که دفاعیه آنالیزی که بنده برای بالاسری تهیه کرده ام حدود 10 صفحه می باشد که فقط در کلاسهایم آنها را ارائه و بطور کامل شرح می دهم.و در این وبلاگ سرنخها را به شما ارئه می کنم تا با دید بازتری بتوانید به این مسائل نگاه کنید و خودتان به دنبال حل مسئله از راه درست آن باشید. 

یک شوخی تقریبن جدی و واقعی :

 

بهرحال وقتی شما قرار باشد یک آنالیز به کارفرما یا مشاورت ارائه کنی ، وقتی بگویی این آنالیز را آقای جعفرزاده برایم نوشته یا مورد تایید وی است ، خودش یک مرجع معتبر برای شما  وایشان خواهد بود.!

موفق باشید. 

 www.metror.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد